om mig

 


atti, blandras

stortuvans viktoria, dvärgpudel

min syster och jag köpte en blandrashund tillsammans när vi var unga. hon fick heta "atti" . atti var svart, raggig, med ett vitt bröst, ett öra upp och ett ner. hon var charmig som bara den.

Vicky kom till oss innan mina barn var födda och mina svärföräldrar övertalade mig om att vicky skulle bo hos dem. Där blev hon bortskämd och älskad

Yerba's truls, rottweiler

när jag gift mig blev det först siameskatt, sedan europeisk korthårskatt därefter en bordercollie, som avlöstes av rottweiler. den sistnämnde, truls, var en härlig karaktär med mycket vilja. truls flyttade till en tuffare kille, utan barn, som pysslade med bruks.

luonnonpuiston therece, dalmatiner 

 luonnonpuiston therece kom till oss när hon var 3 år och passade en barnfamilj bättre en tuffe truls. Hon var det bästa av alla hundar. hon var lugn klok och väldigt social. Men visst hade hon sina dåliga sidor också. Hon stal varmrökt fläsksida och åt med god aptit. Dagen efter fes hon som en hel karl. Annars var hon den ljuvligaste av feminina hundar.

bobbysocks april, dalmatiner

therece fick 2 kullar. Hennes dotter april (e. INT & N Ch  Indians Mescalero), som jag behöll, fick 6 kullar med olika hanar. Hon var väldigt framgångsrik på utställningar. Hon vann  många Bim (bäst i motsatt kön) och Bir (bäst i rasen). hon  var framgångsrik även som veteran. Att hon fött så mycket  valpar var inget som syntes på henne. Numera kan man  härleda många framgångsrika dalmatiner till Bobbysocks  avkommor. det gör mig stolt och glad.   
foto  christina lantz  

 

jordviva stofam. 42

Under tiden som jag hade hundar, födde jag även upp halvblodshästar fram till 1994 då jag övergick till quarterhäst och paint. Det var en häst det. Samarbetsvillig och mycket mysig. Studier och flyttning gjorde att jag inte kunde ha varken hästar eller hundar.

 

 


 

 

 

 

 

till vänster har vi
 
whatafreckrendeevous

 

 

till höger

readers seckret rose